Hammasproteesit Porissa - Porident

Ota yhteyttä
Hampaat.

Porissa toimiva Porident & erikoishammasteknikko Satu Viikilä valmistaa huippulaatuiset proteesit ja purentakiskot sekä tekee tarvittavat korjaukset ja pohjaukset. Valmistamme hammastekniset proteesit vuosien kokemuksella sekä tavoitellen aina sinun 100-prosenttista tyytyväisyyttäsi. Löydät meidät aivan Porin keskustasta, maakuntakirjastoa vastapäätä. Tervetuloa käymään!

Kaikki proteesit ja toimenpiteet tehdään tarpeen vaatiessa yhteistyössä hammaslääkärin kanssa. Tällöin erikoishammasteknikko ja lääkäri tekevät tiivistä yhteistyötä, jotta lopputulos olisi sinulle paras mahdollinen.

Purentakiskot

Purentakiskoja käytetään leukanivel- ja puremalihasvaivojen hoitoon ja hampaiden öisen narskuttelun eli bruksauksen vähentämiseksi. Valmistamme purentakiskot kovasta akryylimuovista. Purentakisko, joka tunnetaan kansankielellä myös nimellä ”hammaskisko", valmistetaan usein yläleuan hampaiden suojaksi ja hammaslääkärin lähettämien muottien ja ohjeiden mukaisesti.

Kokoproteesit

Kokoproteesi on tarpeen, kun kaikki omat hampaat on poistettu. Tällainen kokoproteesi valmistetaan akryylista. Se kiinnittyy yläleukaan suulaen ja hammasproteesin väliin muodostuvan tyhjiön avulla. Alaleuan proteesi puolestaan pysyy paikallaan kielen ja suun omien muotojen avulla. Kokoproteesin kiinnitystä voidaan tarvittaessa parantaa implanttien avulla. Teemme myös hampaiden lisäyksiä jo olemassa oleviin proteeseihin.

Pohjaukset

Suun kudokset elävät ja muokkautuvat jatkuvasti. Sen takia hammasproteesisi istuvuuden säännöllinen tarkistaminen on erityisen tärkeää. Tämä onnistuu mukavasti erikoishammasteknikon vastaanotolla. Huonosti istuva proteesi voi aiheuttaa monenlaisia ikäviäkin suusairauksia. Hammasproteesin pohjaus tulee tehdä 2-3 vuoden välein. Kun annat erikoishammasteknikon huolehtia, että proteesisi on pohjattu hyvin, varmistat suusi hyvinvoinnin.

Korjaukset

Tarvittaessa proteesia voidaan muokata ja korjata. Laadukkaimmatkaan proteesit eivät ole ikuisia ja joskus niitä joudutaan korjaamaan. Tällaisen korjauksen yhteydessä voidaan esimerkiksi lisätä hammas kokoproteesiin tai paikata yksittäinen, rikkoutunut proteesi.

Tilaa laadukkaat hammastekniset työt

Ole yhteydessä Poridentin erikoishammasteknikkoon ja tilaa laadukkaat hammastekniset palvelut. Jätä suusi hyvinvointi ammattilaisen huoleksi!

Ota yhteyttä